Besøk oss på Matstreif

Endelig er det igjen tid for Matstreif, Norges største matfestival og et av årets høydepunkter for oss i SALMA!

Salma Matstreif 2016
Matstreif er et skikkelig høydepunkt for alle matentusiaster.

Smak deg gjennom Matstreif
Ikke bare er den Norges største, men vi er ganske sikre på at det også er den hyggeligste festivalen i Norge. Her kan du smake, spise, prate og la deg underholde mens du går fra bod til bod.

Det beste av alt er at Matstreif har aktiviteter som passer for hele familien, både barn og voksne. Les mer om Matstreif her.

SALMA serverer mat godkjent av barn
SALMA feirer tiårsjubileum i år, og har en av de største standene på matfestivalen. Her skal vi presentere vårt helt nye konsept: Barnemeny. Vi har laget en rekke gode, enkle og sunne lakseretter, og alle er godkjent av barna i smakspanelet vårt. Noen av disse rettene serverer vi fra standen vår til en svært hyggelig pris. Kom innom og test da vel!

matretter-matstreif
Under årets Matstreif får du anledning til å prøve både SALMA-burger og SALMA-taco, som er to av rettene som blir servert i restauranten Barnemeny.

Book bord i vår nye restaurant
Barnemeny-temaet skal fortsette og leve utover høsten, og mandag 12. september åpner SALMA en pop-up restaurant i Oslo ved navn Barnemeny. Her vil vi servere de nye rettene, og inspirere voksne til å lage mer fisk til middag! Les mer om restauranten og se oppskriftene her. Ønsker du å booke bord kan du gjøre det på standen vår på Matstreif, eller sende en mail til barnemeny@gmail.com.

Åpningstider Matstreif
Vi håper du vil ta turen innom standen vår! Vi står klare til å inspirere alle som hilser på til å lage god, sunn og enkel mat for både voksne og barn. 

Matstreif finner sted på Rådhusplassen og på Kontraskjæret.

Åpningstider er fredag og lørdag 11.00-19.00, søndag 12.00-17.00.

Her kan du se rettene vi serverte på Matstreif 2015.

Vel møtt!

_MG_7451
Rettene som serveres på Matstreif er godkjent av barn, og passer for alle!