fb_1200x628_311 (002)

Det er ikke SALMA hvilke laks du velger!

Julian i filmen nedenfor, vet å velge det beste, og SALMA hvem som kommer på middag, ber de han lagde det SALMA som sist.

Bare den største og beste superior laksen blir brukt til SALMA. SALMA er håndskåret lakseloin uten skinn og bein. Gjennom systematisk smakstesting kan vi garantere at SALMA har den beste smaken og kvaliteten hver eneste gang. SALMA produseres under spesielt strenge hygienekrav i fabrikk, som gjør at du kan spise SALMA rå i hele produktets holdbarhetstid. Skånsom nedkjøling av fisken i friskt sjøvann, sikrer den beste SALMA kvaliteten og smaksopplevelsen hver eneste gang.

Dette trenger du til 4 porsjoner

  • 1 SALMA backloin, 500 gram
  • 200 g edamame (ferske soyabønner)
  • 4 stk reddiker
  • 1 liten polkabete
  • En neve spirer (for eksempel bønne, reddik- og eller broccoli)
  • 2 stk vårløk
  • En neve korianderblader
  • 1 ss ristede sesamfrø
  • 1 dl soyasaus
  • 1/2 dl lime eller sitronsaft
  • 2 ts sukker
  • 1-2 ts sesamolje
  • 1 stk vårløk
  • 1 klype knust chili (kan sløyfes)

  1. Kok opp vann i en kjele. I mellomtiden bland, sammen soyasuas, sukker og sesamolje. Finhakk en vårløk, men husk kun å kutte det hviteste på vårløken. Bland alt sammen og ha i en klype knust chili.
  2. Når vannet i kjelen koker, ha i soyabønnene. La det koke i 30 sekunder og hell så av vannet. Ta av skallet på bønnene og sett de til side.
  3. Skjær reddiker og polkabete i tynne skiver. Skjær to vårløk i tynne strimler på skrått.
  4. Skjær SALMA i tynne skiver og legg utover på et fat eller en tallerken. Dryss over grønnsaker og koriander. Fordel så sausen rundt på fisken, dryss over sesamfrø og de kokte, skrellede edamamene og server.