SALMA åpner barnerestaurant for voksne

Barn liker fisk. Egentlig. Allikevel skulle 3 av 4 foreldre ønske at familien spiste fisk oftere. Dette ønsket vil vi oppfylle, og 12. september åpner vi derfor restaurant Barnemeny i Oslo. Og du kan booke bord her!

_MG_7594
Stella (10), Tiliam (11), Julie (5), Pontus (9) og Amélie (8) har godkjent alle rettene på restaurant Barnemeny.

Raske, enkle, sunne og gode oppskrifter
«Barnemeny» er navnet på en kjempehyggelig pop-up restaurant som skal inspirere foreldre til å lage flere fiskemåltider – som barna faktisk liker! I samarbeid med fem barn i alderen 5-11 år, og Ina-Janine Johnsen, bloggeren bak Mat paa bordet, har vi utviklet nye oppskrifter. Flere  inneholder rå laks, som har en mild smak godt egnet for barn. Alle de enkle rettene er nøye testet og godkjent av barn.

Flere av disse rettene får du servert hos restaurant Barnemeny.

Book bord nå! 
Ønsker du å booke bord på restauranten? Send en mail til barnemeny@gmail.com med navn, antall personer og når du ønsker å spise. Så får du en bekreftelse på mail fra oss, om vi har plass i ønsket tidsrom.

Restauranten er for både voksne og barn, men gitt at det er foreldrene vi ønsker å inspirere, må du gjerne komme uten barn!

Restauranten er åpen fra 12.-18. september, mellom kl. 11-19. Vi serverer lunsj fra 11-15, og middag fra 16.30 til 19.00. 
Adressen er Stortingsgaten 4, rett ved Stortinget.

Her kan du se hele menyen

Full aktivitet hele uken
I tillegg til å spise deilig mat, møte hyggelige mennesker og få inspirasjon til laksemiddager du kan servere hjemme, vil det være flere aktiviteter i restauranten. Det vil bli smaksprøver, show med Flying Culinary Circus, og eget sushikurs for de som vil lære å lage basic sushi. Følg med på nettsiden eller SALMAs Facebook-side for flere oppdateringer og påmelding.

 

_MG_7505