_mg_0721

Dette skjer i restaurant Barnemeny

Endelig er restaurant Barnemeny åpen! Frem til 18. september står vi klare i Stortingsgaten 4 og serverer inspirerende og gode SALMA-retter.

Menyen er godkjent av barn, men restauranten er åpen for alle, uansett alder. Vår eminente kokk Frode lager maten, og er det noe du lurer på om SALMA er det alltid til stede folk fra oss som kan svare på spørsmål.

Vi serverer lunsj fra 11.00-15.30 og middag fra 16.30 til 19.00 hver dag. Bord booker du på barnemeny@gmail.com, men det går også an å bare komme innom.

Det skjer også en hel del ting i restauranten i løpet av uken:

Tirsdag: Smakedag
Fra klokken 12.00 lager vi smaksprøver på noen av rettene og deler ut. Det er også selvsagt mulig å spise full lunsj og middag i restauranten.

Onsdag: Flying Culinary Circus! 
14.00-16.00
Hvor mange lakseretter er det mulig å lage på en time? Flying Culinary Circus tar utfordringen i restaurant Barnemeny. Her blir det mye mat, så kom innom og hjelp de kreative kokkene spise opp kreasjonene.

Torsdag: Sushikurs
14.30-16.00
Sushi er i ferd med å bli den nye folkematen. Vi arrangerer kurs som inspirerer og lærer deg å tilberede sushi. NB: Begrenset med plass, så her må man melde seg på. Send en mail til barnemeny@gmail.com for å reservere plass. Kurset tar ca. en halvtime. Vi arrangerer flere kurs på rad hvis mange melder seg på.