Ceviche med pasjonsfrukt

Ceviche er en super forrett med sin lette og friske smak. Perfekt når vi går mot lysere tider.

Salma-Cheviche

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • En halv SALMA-loin
  • 50 g skrellede reker
  • 1 ss fersk koriander, hakket
  • 1 hvitløksbåt, finhakket
  • 1/2 ts fersk finrevet ingefær
  • 1 chili uten frø
  • 1 lime
  • 2 pasjonsfrukt
  • 3 ss melk
  • 1/2 ts salt
  • Svart pepper
  • 1 rødløk
  • 100 g mâchesalat

Slik gjør du:

  1. Kutt laksen i skiver og legg den i en skål sammen med rekene.
  2. Miks koriander, hvitløk, ingefær og chili med saften fra sitrusfruktene til en jevn dressing. Miks ned melken og innholdet i pasjonsfrukten i dressingen. Smak til med salt og pepper.
  3. Strimle rødløken over fisken og la den stå en stund.
  4. Fordel salaten i små glass eller skåler og legg cevichen oppå. Bruk fersk koriander som garnityr.