SISTE OPPSKRIFTER
  • Laks teriyaki

    Laks ter...

  • SALMA i butterdeig

    SALMA i ...

  • SALMA-pizza

    SALMA-pi...

  • Grillet Salma laks med blomkålpure

    Grillet ...

  • Grillet SALMA med blomkålpurè

    Grillet ...

  • SALMA "lollipop"

    SALMA "l...

  • grillet salma i folie

    grillet ...

  • Urtemarinert SALMA

    Urtemari...

  • SALMA-tartar med frisk lime og Crème Fraîche

    SALMA-ta...

  • Kokt SALMA

    Kokt SAL...

  • SALMA-wok

    SALMA-wo...

  • Laksegryte med sitron

    Laksegry...

Slik lager du sashimi av SALMA laks

SALMA skal være kjøleskapskald når du skal lage sashimi. Skjær 0,5 cm tykke skiver. Bruk en skarp kniv og skjær mot fiberretningene. Husk å bruke lange og jevne bevegelser.
LES MER

Oppskrift på SALMA laksetartar

SALMA laksetartar

4 porsjoner

15 min

Kutt SALMA i små terninger ca 0,5 x 0,5 cm. Kutt rødløk og gressløk fint. Rett før servering blandes alle ingrediensene utenom potetchips. Smak til med salt og pepper og noen dråper sitron. Form tartaren i porsjonsbiter formet som firkant eller sylinder og pynt med potetchips på toppen. Server gjerne med en frisk salat.

INGREDIENSER:

  • 280 g SALMA
  • 120 g rødløk
  • 35 g kapers, små
  • 1½ ss gressløk
  • 4 ts parmesan, revet
  • 1 ss Dijonsennep
  • 6 ss god olivenolje
  • Litt hjemmelagde potetchips (evt. Sørlandschips e.l.)