De 10 beste oppskriftene til 17.mai

Vi har samlet våre beste oppskrifter som passer perfekt til koldtbordet på 17.mai. La deg inspirere og prøv ut noen nye retter, eller finn din kjente favoritt.

Lettrøkt laks med eggerøre

Lettrokt+ALMA+m+eggerore

Eggerøre og laks er klassikere til 17. mai. Men har du prøvd lettrøkt SALMA? Prøv deg på en helt ny variant og overrask gjestene. Klikk her for å få oppskriften på røkt SALMA med eggerøre.

SALMA Mille Feuille

salma mille feuille

Ønsker du å imponere gjestene med noe helt nytt? Test ut SALMA Mille Feuille – et lite stykke kunstverk. Klikk her for å få oppskriften på SALMA Mille Feuille.

Gourmetpoteter

salma gourmetpoteter

Poteter er en must-have til 17.mai-bordet. Her finner du en enkel og kremet oppskrift på gourmetpoteter. 

Laksecarpaccio

SALMA+carpacchio

Carpaccio er en superenkel rett å tilberede, og passer midt i blinken som smårett til nasjonaldagen. Her finner du oppskriften på laksecarpaccio. 

Laksetartar med potetchips

relatert-16

Prøv en crispy forrett eller snack – laksetartar med potetchips. Den er knakende god. Her finner du oppskriften på laksetartar med potetchips. 

17.mai-gravet SALMA

salma julegravet

Hva med gravet SALMA til mai-lunsjen? Supergod! Klikk her for å få oppskriften.

Kalde dressinger

salma kalde dressinger

Ingen 17.mai-buffét uten noen gode, kalde dressinger. Her finner du oppskriftene på seks supergode dressinger – noe for enhver smak. 

Laksesalat i glass

salma salat i glass

Kjør 17.mai-temaet fullt ut. Hva med litt laksesalat i dine Norgesglass? Klikk her for oppskriften på en lekker laksesalat.

Frisk laksetartar med eplejuice

salmatartar

Laksetartar er for de som elsker sashimi. Prøv denne varianten med litt frisk eplejuice. Et lekkert tilskudd til resten av måltidet. Klikk her for oppskriften på laksetartar.

SALMA-tartar og potet latkes

salma tartar og potet latkes

Denne retten er laget av den dyktige matbloggeren Ina-Janine Johnsen, og smaker helt himmelsk. Server gjestene noe de sent vil glemme. Oppskriften på SALMA-tartar og potet latkes finner du her.