HURRA: SALMA er ti år!

SALMA fyller ti år, og vi ser tilbake på det som er oppnådd på de årene. Vi ser frem til de neste ti, og mange flere år med SALMA.

Skjermbilde 2016-06-14 kl. 16.15.35

Ti år med innovasjon og kvalitet
I ti år har SALMA levert laks av ypperste kvalitet, og det er vi svært stolte over. I all hovedsak er det mennesker som foredler SALMA, og ikke maskiner. Det gjør produktet vårt til et førsteklasses norsk håndverk.

En original innovatør
Vi var først ute med å produsere lakseloin med sashimikvalitet, og vi er en pådriver for innovasjon i sjømatnæringen. Nylig investerte vi i helt ny teknologi som sikrer god fiskevelferd. I det nye anlegget blir laksen behandlet svært skånsomt i et miljø med full kontroll over vannkvalitet, og med naturlig nedkjøling. Resultatet er en helt unik råvarekvalitet.

Familieeid bedrift
SALMA produseres av den familieeide bedriften Bremnes Seashore, som legger sin stolthet i å foredle et norsk kvalitetsprodukt i verdensklasse. Selskapet har hovedkontor og anlegg på Bømlo i Hordaland.

Sunt, godt og raskt
Vi ønsker å inspirere hverdagskokker og matentusiaster til å skape gode måltidsopplevelser. For å feire jubileet vårt har vi samlet de mest populære SALMA-oppskriftene våre gjennom ti år i et oppskriftshefte, og du får de selvfølgelig her på nettsiden. La oss feire ti år med appelsin- og korianderbakt SALMA med avokadokrem, ovnsbakt SALMA med nøttetopping eller for eksempel pizza med SALMA, rødløk og avokado. Alle oppskriftene finner du som vanlig her.

Vel bekomme!