SALMA vant pris for Årets Sjømat

Fredag kveld gikk Det Norske Måltid av stabelen i Stavanger, og prisen for Årets sjømat oppdrett gikk til SALMA.

23962851090_7c64ff2a1d_o
F.v: SALMA-gründer Olav Svendsen jr, markedsdirektør i SALMA Inger Saxebøl, administrerende direktør i SALMA Trym Eidem Gundersen, marketingsjef i SALMA Christine Okkenhaug Monsen og salgs-og markedsdirektør i Salmon Brands Simon Nesse Økland.

– Dette er stort for alle oss som jobber med SALMA. I år er det hele 10 år siden vi lanserte den originale sashimilaksen i Norge, og derfor er det ekstra stas å motta en slik anerkjennelse i vårt jubileumsår, sier administrerende direktør i SALMA, Trym Eidem Gundersen.

Her er juryens begrunnelse for Årets sjømat oppdrett:

Design, teknologi og produkt gir inntrykk av ypperste kvalitet. Lukter friskt av sjø og har en ren og god smak. SALMA representer innovasjon i norsk matproduksjon på en fantastisk måte. 

– Bremnes Seashore som står bak SALMA er et familieeid, lite selskap lokalisert på Bømlo i Hordaland. Det er i hovedsak mennesker som foredler SALMA, og ikke maskiner. Denne prestisjetunge prisen en stor seier for alle som arbeider med SALMA hver eneste dag, sier Trym Eidem Gundersen.

Om Det Norske Måltid
Det Norske Måltid er en årlig kåring av landets beste mat- og drikkeprodukter, og har som formål å synliggjøre bredden av landets matproduksjon og de unike råvarene som blir produsert. Det Norske Måltid er en konkurranse i alle Norges fylker, og det er Næringsforeningen i Stavanger-regionen (NIS) som står bak initiativet.

Klikk her for å se hele prisutdelingen fra Det Norske Måltid.

Skjermbilde 2016-01-11 kl. 14.39.19
Foto: Det Norske Måltid
IMG_0276
DNM_Vinner2015_Logo_Gull