Christer Rødseth inspirerer til fantastisk god og enkel hverdagsmat. I tillegg til lakseretter med høstens råvarer som poteter, grønnkål og brokkoli inspirer Christer også til varme og lune høstretter.



LINGUINE MED SALMA®LAKS, SALVIE OG BRUNET SMØR- Retten serveres med brunet salviesmør og tynne skiver av SALMA®. Lakseskivene blir varmet av den varme pastaen og det hele toppes med sprøstekt salvie, sitronsaft og revet parmesan. Litt hverdagsluksus rett og slett. Se oppskriften her.



SALMA®LAKS MED LUN BROKKOLISALAT OG BACON- Saftig pannestek SALMA®laks servert med en lun brokkolisalat. Salaten består av en spennende smakskombinasjon- lettkokt brokkoli, tomater, tranebær, ristede pinjekjerner, vårløk og crispy bacon. I Youtube-videoen under viser Christer Rødseth hvor enkelt du lager denne enkle og smakfulle retten. Perfekt hverdagsmiddag på ca. 30 minutter!
Se oppskriften her.




LAKSEWRAP MED SPICY BØNNER OG SØT TOMATSALSA- Laks i wrap er utrolig godt og kan enkelt varieres med ulikt fyll. Vi fyller vår wrap med spicy bønnemiks, sukkererter, reddik og en nydelig tomatsalsa. Tortillaene stekes i pannen eller i et toastjern. Enkel og sunn middag proppfull av smak! «Fast food på sitt beste» ifølge Christer. Se oppskrift her.