Grillet SALMA med balsamicosaus

Balsamico passer til det meste, og her får du oppskriften på balsamicomarinert grillet SALMA.

grillet salma med balsamico

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 600 g SALMA
  • 1 dl balsamicosirup
  • 1 stk lime
  • 0,5 dl frisk timian
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du:

  1. Vask limen. Riv av det grønne på limeskallet med et rivjern. Del limen og skvis ut saften. Ha saft og skall i en bolle.
  2. Lag marinade av balsamico, salt, pepper, timian, limeskall og limesaft.
  3. Del fisken i serveringsstykker à ca. 150 gram.
  4. Ha fisken i en tett pose sammen med marinaden og legg kaldt i 20-30 minutter.
  5. Grill fiskestykkene på grillen på indirekte varme. Pass på at fiskestykkene ikke blir gjennomstekte. De skal ha en rosa kjerne i midten. Varmen vil fortsette å trekke inn i fiskestykkene etter at du har tatt de av grillen.
  6. La fiskestykkene hvile i 2 minutter før du serverer.