Grillet SALMA med balsamicosaus
Balsamico passer til det meste, og her får du oppskriften på balsamicomarinert grillet SALMA.

Dette trenger du til 4 porsjoner:
- 600 g SALMA
- 1 dl balsamicosirup
- 1 stk lime
- 0,5 dl frisk timian
- 0,5 ts salt
- 0,5 ts pepper
Slik gjør du:
- Vask limen. Riv av det grønne på limeskallet med et rivjern. Del limen og skvis ut saften. Ha saft og skall i en bolle.
- Lag marinade av balsamico, salt, pepper, timian, limeskall og limesaft.
- Del fisken i serveringsstykker à ca. 150 gram.
- Ha fisken i en tett pose sammen med marinaden og legg kaldt i 20-30 minutter.
- Grill fiskestykkene på grillen på indirekte varme. Pass på at fiskestykkene ikke blir gjennomstekte. De skal ha en rosa kjerne i midten. Varmen vil fortsette å trekke inn i fiskestykkene etter at du har tatt de av grillen.
- La fiskestykkene hvile i 2 minutter før du serverer.