SALMA® TACO | Laksewrap med pico de gallo og grillet hjertesalat

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 1 pakke SALMA® TACO 400 g
  • 1 bunt vårløk
  • 2 stk hjertesalat
  • 2 dl rømme
  • Store tortilla
  • Pico de gallo
  • 1 pk cherrytomater
  • 1 rødløk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 grønn chili
  • ½ potte koriander
  • Saft av 2 lime, og evt. litt skall
  • Salt og pepper

Slik gjør du:

Tilbehøret

  1. Begynn med tilbehøret. Vask vårløken og skjær den i strimler. Del agurken på langs og ta vekk kjernene med en skje. Skjær den i tynne skiver. Del hjertesalaten på midten og stek den i litt olje, gjerne sesamolje om du har, det gir ekstra god smak!

Pico de gallo

  1. Finhakk tomater, rødløk, hvitløk og chili. Bland sammen i en skål og ha i finhakket koriander, limesaft, salt og pepper.

Stek fisken og servér

  1. Når alt tilbehøret er på plass steker du fisken. Stek SALMA® laksen i panna i 2 minutter. Ha deretter i SALMA® TACO sausen og stek videre i 20 sekunder. Servér sammen med tortilla og friskt tilbehør.

Tips

Tortillachips, tacoskjell eller lefse passer like godt til!

 

Tips

Smaksett rømmen med litt hvitløk, limesaft eller wasabi for ekstra mye smak.