SALMA® TACO med avokadokrem og rømme

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 1 pakke SALMA® TACO 400 g
  • 1 pk Old El Paso taco shells
  • Salat
  • Rømme
  • Koriander
  • Chili
  • Avokadokrem
  • 2 avokado
  • 2 ss rømme
  • 1 lime, saft
  • Salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Fjern steinen fra avokadoen og ta ut kjøttet med en skje.
  2. Ha avokadoen, rømme og limesaft i en bolle og mos til ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper.
  3. Stek SALMA® laksen i 2 minutter. Ha deretter i SALMA® TACO saus og stek videre i 20 sekunder.
  4. Fyll tacoskjell med avokadokrem, SALMA® TACO og ønsket tilbehør.
  5. Topp gjerne med frisk koriander og chili.

Tips

Server retten på Old El Paso Nachips® som forrett eller fingermat.