Deilig sitronpasta med stekt laks, parmesan og timian fra SALMA®

Kremet pasta med laks er en nydelig hverdagsmiddag. Med deilig smak av frisk sitron, parmesan og crispy sukkererter blir dette en favoritt rundt middagsbordet.

pasta 1170x

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • Ca. 400 g SALMA®
  • 400 g tagliatelle
  • 50 g revet parmesan
  • 1 dl fløte
  • 1 sitron
  • 1 dl pastavann
  • 1 pk sukkererter
  • 1 potte timian
  • Salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Kok pastaen som beskrevet på pakken.
  2. Kok opp fløte. Dra kasserollen til siden. Ha i revet parmesan, revet sitronskall fra ½ sitron, 3 ss sitronsaft og 1 dl av pastavannet i fløteblandingen. Bland godt sammen. Smak til med salt og pepper.
  3. Gi sukkerertene et raskt oppkok på ca. 1 min, eller stek noen minutter i pannen med litt olje.
  4. Kutt SALMA® i terninger. Stek de lett i pannen i ca. 2 min.
  5. Server med revet parmesan, sukkererter og frisk timian

Tips

Skjær laks fra SALMA® i tynne skriver og la de dampes av den varme pastaen.

Tips

Bytt ut sukkererter med brokkoli eller andre grønnsaker du har i kjøleskapet.