Veronica Lauritsen, @mat.medsmak
Veronica er en forfatter, diktskribent og influencer som brenner for dyrerettigheter, likestilling og seksualitetsmangfold.
Hun elsker å reise, samt å lage spennende og variert mat med inspirasjon fra ulike verdenshjørner. Fokuset ligger på gode råvarer og på å minimere matsvinn. Dette gjør hun ved blant annet å sette sammen nye oppskrifter av råvarer hun allerede har på kjøkkenet. Men matinteressen har ikke vært med Veronica fra start, det var applauderende venner og en samboer med matinteresse som gjorde at også Veronicas interesse for mat eksploderte.

Matinteressen
Interessen for mat, starter i begynnelsen av 30-årene og omfavner en stadig større del av Veronicas fritid. Inspirasjonen henter hun fra matprogrammer, matmagasiner og kokebøker. Denne inspirasjonen tas ut i form av å eksperimentere med ulike sammensetninger og smaker samt via Instagram-kontoen @mat.medsmak som ble startet opp i 2020. Veronica forteller at på grunn av covid hadde hun ekstra tid, og mat ble ikke bare en interesse, men noe som tilføyet ny livsgnist. Ekstra god tid under covid første også til at matinteressen utvidet seg til sanking og da med særlig fokus på sanking av sopp og nyttevekster. Etterhvert som engasjementet på Instagram vokste, kom også selvtilliten innen matlaging, og spennende samarbeid kom til. " Jeg lærer noe nytt hele tiden, og jeg elsker å prøve, feile og prøve igjen til jeg er 100% fornøyd. Det er bare slik man blir bedre", forteller Veronica.

Veronica & SALMA®
Mitt forhold til SALMA® er en litt artig historie, begynner Veronica. Den startet i 2008 da jeg flyttet for meg selv og hadde dårlig råd. Min mor hadde oppdaget SALMA® og mente at det var den eneste laksen man burde spise, men den hadde ikke jeg råd til, så hun tok meg med på Meny for å handle mat ca 1 gang i uka og da ble SALMA® alltid med i kurven. Selv om jeg ikke hadde noen interesse for matlaging, så var SALMA® en av de få tingene jeg likte å lage, og fikk til å tilberede. Favoritten var pasta med pesto, grønnsaker og SALMA®. Siden har jeg alltid kjøpt SALMA® når jeg spiser laks, og i dag bruker jeg SALMA® 1-2 dager i uka, enten til middag, en frisk sashimi til lunsj, eller en SALMA®- burger til kvelds. Jeg har i løpet av de siste årene testet ut og utviklet mange deilige SALMA®-retter, og er utrolig stolt av å være ambassadør for SALMA®, avslutter hun.