MENY
LUKK
  • Oppskrifter
  • Oppskriftsbrosjyrer
  • Tilberedning
  • Tema
  • Produkter
  • Spørsmål og svar
  • Ambassadører
  • Om oss
  • Aktuelt
  • Kontakt

Søk

  • Hjem
  • Tips til tilberedning

Tips til tilberedning

Å tilberede SALMA® er lekende lett. Her får du se filmer og se beskrivelser for hvordan du går fram for å bli den perfekte SALMA®-kokken.

Hvordan skjære sashimi av SALMA®

Hvordan lage ovnsbakt laks med SALMA®

Hvordan steke SALMA® laks

Hvordan steke SALMA® burger

Hvordan grille SALMA® laks

Hvordan grave laks av SALMA®

Hvordan varmrøyke laks hjemme

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev og få nyheter, tips og oppskrifter rett til din e-post!

Gå til påmelding
  • Wergelandsveien 7,
    0167 Oslo Norge
  • firmapost@salma.no
  • 21 64 30 64

Hurtiglenker

  • Hjem
  • Produkter
  • Oppskrifter

Hjelp

  • Reklamasjonsskjema
  • Spørsmål og svar
  • Ansvar & personvern

Språk

  • English
  • Svenska
  • Français
2025 © Salma - Design & utvikling av Vecora
linkedin youtube instagram facebook