Hvem er Hanne ?
Hanne Torvø eller @sunne.matgleder startet opp sin Instagram som en naturlig følge av interessen for god og næringsrik mat. I mange av oppskriftene Hanne utvikler vil du finne detaljert næringsinnhold, noe som skyldes at hun lever med diabetes type 1. Hanne brenner videre for å kommunisere at diabetes type 1, ikke er en sukkerallergi, men en sykdom som kan leve hånd-i-hånd med en normal hverdag ved hjelp av kunnskap. Denne kunnskapen handler som nevnt om næringsinnhold i kombinasjon med insulintilførsel og bruken av gode råvarer. Det er her SALMA® kommer inn i bildet.

Hanne + SALMA®
En av Hannes mest populære oppskrifter er sushi-taco. "Inspirasjonen til denne oppskriften kom på en reise i Hellas, da jeg ble servert sushi-taco for første gang", sier Hanne. Grønnsakstilbehøret i denne retten kan varieres, men SALMA®-laksen må alltid med, fortsetter hun. Denne oppskriften har flere ganger vært på trykk i VGs papirutgave, sammen med mange av Hannes andre oppskrifter.

Utover sushi-taco bruker Hanne SALMA® i retter som agurkruller, på asiatiske grillspyd og i gravet laks. I 2023 vil Hanne utforme og inspirere oss med herlige retter. Disse publiseres på hennes egne kanaler og her på salma.no

Under finner du Hannes oppskrift på sushivaffel.