Hvordan grille SALMA

For å få en jevn grilling av SALMA bør den være romtemperert før den legges på grillen. Det er viktig med god varme på grillen for å få en fin grillskorpe på fisken. SALMA er av så høy kvalitet at den kan spises rå i hele produktets holdbarhetstid. For å få frem den nydelig smaken er det viktig å ikke gjennomsteke fisken helt, men ha en rosa kjerne i midten. Steketiden vil variere i forhold til tykkelsen på stykkene.

Grill salma

SALMA Back loin griller du med den «runde» siden ned mot grillristen. Grill i 3 minutter før du snur stykket og griller i 1 minutt på den andre siden.

salma grillet

SALMA Belly loin griller du med fettstripen ned først. Grill i 6 minutter på den ene siden og deretter 2 minutter på den andre siden.

Direkte varme: Fisken grilles direkte rett over varmekilden.
Indirekte varme: Fisken grilles litt vekk fra varmekilden.

Tips

Husk at varmen fortsetter å trekke inn i fisken etter at du har tatt den av grillen.

Hvil stykket i ca. 2 minutter før du serverer.