SALMA®
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Tips
  • Om oss
SALMA®
NO
  • SE
  • FR
  • EN
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Tips
  • Om oss
    • Historien
    • SALMA-prosessen
    • Spørsmål og svar
    • Kunde
    • Kundeservice
    • ANSVAR & PERSONVERN

Hvordan lage ovnsbakt SALMA®

ovnsbake laks
Klikk på bildet for å se filmen!

Tips

Steketiden vil variere i forhold til tykkelsen på laksestykkene og type ovn. Følg derfor med underveis slik at du får ønsket resultat.
Vår anbefaling er at SALMA® er ferdig når den har en saftig rosa kjerne.

Loin-ovnsbakt-1_600x414px
45 min.
Oppskrift

Pepperrotsbakt SALMA® laks med hasselnøtter og høstgrønnsaker

ovnsbakt laks, oppskrift laks
30 min.
Oppskrift

Ovnsbakt Laks med nøttesmør og rosenkål

med nøttesmør og rosenkål

salmaovnsbakt1
20 min.
Oppskrift

Laks med créme fraîche og mangochutney

Mango og SALMA er en evig kjærlighetshistorie. Prøv denne retten med créme fraîche og mangochutney.

Se alle oppskriftene her

© SALMA

SVENSK SIDE
ENGLISH SITE
FRANCAIS SITE

ADRESSE

Rosenkrantzgate 20, 0160 Oslo

TELEFON

21 64 30 64

EPOST

firmapost@salma.no

kunderegistrering@salma.no

kundeservice@salma.no

KUNDESERVICE

Servicesenter
Ansvar & personvern 

 

Åpne personvernsenter

Vi bryr oss om ditt personvern og ønsker samtidig at du skal få maksimalt utbytte av vår hjemmeside. Derfor ønsker vi samtykke til å håndtere din personinformasjon. Du kan lese mer om vår bruk av personinformasjon, f.eks. informasjonskapsler her

Hvilken informasjon? Hensikten med informasjonen

Informasjon som kan brukes :

  • Nettleseren og dens innstillinger.
  • Besøkerens operativsystem.
  • Cookie-informasjon.
  • Informasjon om besøkerens aktivitet på besøkte hjemmesider.
  • Informasjon om besøkerens geografiske plass når den besøkte hjemmesiden.

Hensikten med bruk av informasjonen :

  • Lagring og tilgang til informasjon
  • Annonsering og innhold
  • Personalisering
  • Måling og analyse