Endelig er ventetiden over! Vi lanserer ny SALMA® Loin portefølje.

SALMA® Loin er nå tilbake i butikkhyllen i ny, forbedret utgave. Det er fortsatt hyperfersk lakseloin uten skinn og bein, men vi har gjort forbedringer som tar produktene til nye høyder.

Så, hva er nytt?

SALMA Loin Large Cut

Nye formater
Vi har skreddersydd formatene på SALMA® Loin til å passe bedre til enhver anledning – enten du ønsker en enkeltporsjon, eller et større stykke til flere personer. Alle produktene egner seg like godt til rå bruk som til varmebehandling.

Med nye formater følger det nye produktnavn. Ønsker du å lese mer om produktene klikker deg inn på produktnavnet under for å komme direkte til produktsiden.

Nytt og bedre kutt
I vår helt nye foredlingsfabrikk på Bømlo skjærer vi nå laksen på en ny og innovativ måte. Det nye kuttet gir alle SALMA® Loin stykkene en fin og jevn tykkelse. Dette gjør det enklere for deg å lykkes med SALMA® uansett om du skal skjære sashimiskiver eller ønsker det perfekte stekeresultatet.

Vekt og dato på forsiden
Informasjon om vekt og siste forbruksdag er nå tydelig plassert på forsiden av våre loin produkter. Dette gjør det enklere for deg å finne den perfekte loinen for ditt behov.

Uten brunmuskel

Nå kommer alle SALMA® Loin produktene uten brunmuskel.
Den rødbrune randen man ser langs laksefileten er det som kalles brunmuskel. Brunmuskel er en naturlig del av laksen, men vi vet at mange forbrukere ofte foretrekker loin uten brunmuskel og derfor har vi gjort være produkter brunmuskelfri.

SALMA® Loin i «ny drakt»
Vår nye pakning og design reflekterer stoltheten vi har for vår fantastiske SALMA®-råvare. Og siden emballasjen er transparent, kan du som forbruker se akkurat hva du kjøper.

Vi har valgt å beholde plastmaterialet i vår emballasje fordi plast har de beste egenskapene når det gjelder å sikre mattrygghet, bevare kvaliteten på produktet og for å oppnå best mulig holdbarhet som er med på å redusere matsvinn.

Pakningen skal i sin helhet kildesorteres som plastemballasje.

Enten du skal nyte SALMA® rå, ovnsbakt eller kanskje stekt på grillen har vi oppskrifter som passer til enhver anledning. Sjekk ut våre oppskrifter og bli inspirert her!