Bakte grønnsaker i folie

Bakte grønnsaker er det perfekte tilbehøret til grillet SALMA. Her får du fremgangsmåten.

salma bakte grønnsaker

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 1 stk gulrot
  • 0,5 stk squash
  • 1 stk vårløk
  • 2 stk asparges
  • 5 stk sjampinjong
  • 125 sukkererter
  • 1 dl lett Crème Fraîche
  • 2 ss frisk timian
  • 0,5 ts flaksalt

Slik gjør du:

  1. Rens og del grønnsakene i jevne biter, strimler eller små buketter slik at tilberedningstiden blir mest mulig lik.
  2. Bruk to lag aluminiumsfolie og klem kantene litt opp før du legger på grønnsakene.
  3. Topp grønnsakene med crème fraîche, litt frisk timian og salt.
  4. Klem sammen folien og la pakken ligge på grillen i ca. 8 minutter over indirekte varme.

Tips

Tilsett gjerne 2 ss tørr hvitvin.