Bakte grønnsaker i folie
Bakte grønnsaker er det perfekte tilbehøret til grillet SALMA. Her får du fremgangsmåten.

Dette trenger du til 4 porsjoner:
- 1 stk gulrot
- 0,5 stk squash
- 1 stk vårløk
- 2 stk asparges
- 5 stk sjampinjong
- 125 sukkererter
- 1 dl lett Crème Fraîche
- 2 ss frisk timian
- 0,5 ts flaksalt
Slik gjør du:
- Rens og del grønnsakene i jevne biter, strimler eller små buketter slik at tilberedningstiden blir mest mulig lik.
- Bruk to lag aluminiumsfolie og klem kantene litt opp før du legger på grønnsakene.
- Topp grønnsakene med crème fraîche, litt frisk timian og salt.
- Klem sammen folien og la pakken ligge på grillen i ca. 8 minutter over indirekte varme.
Tips
Tilsett gjerne 2 ss tørr hvitvin.