Kremet grønnsakssuppe med grillet laks

Skal du ha selskap? Prøv en nydelig grønnsakssuppe med grillspyd av SALMA.

SALMA grillspyd og grønnsakssuppe

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 125 g poteter
  • 125 g blomkål
  • 50 g sellerirot
  • 2 sjalottløk
  • Litt sitrongress
  • Noen limeblader
  • 2 dl kokosmelk
  • 8 dl vann
  • 1 terning klar fiskebuljong
  • 1 ss fiskesaus
  • Litt salt og pepper
  • 250 g SALMA
  • 4 scampi
  • 4 trespyd

Slik gjør du:

  1. Skrell potetene. Del blomkål, sellerirot, løk og poteter i terninger. Snitt sitrongress på langs og bank dem lett slik at smaken kommer bedre frem.
  2. Ha i grønnsaker, sitrongress, limeblader, vann og buljongterning i en stor gryte.
  3. Kok til grønnsakene er møre. Ta ut sitrongress og limeblader, disse kan nå kastes.
  4. Tilsett kokosmelk. Smak til med fiskesaus, salt og pepper.
  5. Del SALMA i terninger og stek eller grill dem i ca. 1 minutt på hver side. Husk at SALMA ikke skal være gjennomstekt, men ha en rosa kjerne i midten.
  6. Stek eller grill scampi og træ både SALMA og scampi på trespydet.