Laks på grillspyd

Grillspyd er et nydelig tilskudd til grillmaten. Har du prøvd spyd med SALMA?

SALMA-spyd

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 2 pk SALMA Cubes
  • 2 stk sitron
  • 2 ts oregano
  • 1 ts chilipulver
  • 1,5 ts spisskummen
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du:

  1. Skjær sitronen i skiver. Tre SALMA cubes og sitronskiver annenhver gang på grillspydet.
  2. Bland oregano, chilipulver og spisskummen sammen og dryss det over laksen.
  3. Grill SALMA på grillen på indirekte direkte varme. Stek den til den nesten er gjennomstekt slik at den fortsatt har en fin rosa kjerne, ca. 2 minutter på hver side.
  4. La varmen trekke litt inn i fisken før du serverer.

Tips

Legg spydene i vann i en halvtime før bruk så de ikke blir svidd på grillen.