
SALMA-pinner fra Fru Timian
"I Norge er det kanskje tacoen som er den mest kjente og mest populære fast food-retten rundt om i de tusen hjem. Derfor ønsket jeg å kombinere SALMA med innslag av taco som mitt bidrag.”
Laks på pizza? Det høres kanskje rart ut, men ikke rynk på nesa før du har prøvd denne oppskriften. Vi lover du kommer til å lage den igjen og igjen.
Pizzabunnen blir enda bedre om du bruker pizzamel. Fås kjøpt i de fleste matvarebutikker med litt utvalg. Se etter typen ”tipo 0” eller ”tipo 00”.
Ønsker du sprø, italiensk bunn? Kjevle bunnen ekstra tynn og forstek den i cirka fem minutter på et varmt stekebrett før du tar på saus og topping. Sett stekebrettet på øverste rille og stikk gjerne noen hull i deigen med en gaffel på forhånd. Da unngår du luftbobler.
"I Norge er det kanskje tacoen som er den mest kjente og mest populære fast food-retten rundt om i de tusen hjem. Derfor ønsket jeg å kombinere SALMA med innslag av taco som mitt bidrag.”
Vårruller er lette å like, og blir enda bedre når du lager de fra bunnen av. Med fyll av SALMA får du en komplett og næringsrik rett.
Foruten deilig laks så er denne burgeren spekket med go’saker som syltet ingefær, ferskrevet eple, ristet korianderfrø og fersk koriander.
Prøv en ny vri på den klassiske tacoen. Med SALMA i tortillaen får du en sunn og frisk rett, som også passer bra som lunsj.