SALMA® TACO | Laksetaco i salatblader med kiwi og limesaus

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 1 pakke SALMA® TACO 400 g
  • 2 hele kiwi
  • 1 rødløk
  • 200 g finstrimlet kål, rødlåk eller kinakål
  • 1 potte koriander
  • Hele blad av isbergsalat, romanosalat eller hjertesalat
  • Kiwi og limesaus
  • 4 kiwi
  • Saften av 2 lime
  • 1 ss honning
  • 1 neve koriander
  • Salt og pepper
  • Chilimajones
  • 2 dl majones
  • 1 ss sriracha eller chilisaus

Slik gjør du:

Tilbehøret

  1. Skrell kiwi og skjær den i skiver. Skjær rødløk i ringer, ev kok den i litt sukker, vann og eddik. Så blir den godt syrlig. Finstrimle kålen og legg den i iskaldt vann, så blir den ekstra crispy!

Kiwi og limesaus

  1. Lag kiwi og limesaus. Skrell og finhakk kiwi. Ha det i en skål sammen med limesaft, finhakket koriander, honning, salt og pepper.

Chilimajones

  1. Bland sammen majonesen med sriracha eller chilisaus.

Stek fisken og servér!

  1. Når alt tilbehøret er på plass steker du fisken. Stek SALMA® laksen i panna i 2 minutter. Ha deretter i SALMA® TACO sausen og stek videre i 20 sekunder. Servér i store salatblader.

Tips

Kiwi kan byttes ut med mango, melon eller pære.

 

Tips

Chilimajones kan byttes ut med lettrømme for et sunnere alternativ.