Marna Haugens laksesuppe

Jeg gikk i tanker om å prøve å lage fish’n’chips av SALMA i dag, men i butikken stod det en veldig hyggelig kokk og jeg ombestemte meg fullstendig på grunn av hans veldig gode fiskesuppe. Jeg fikk oppskriften, gikk rett hjem og serverte den til både barna og svigermor, som forøvrig forsynte seg TO ganger.

https://www.salma.no/content/uploads/2015/09/Skjermbilde-2015-09-17-kl.-12.54.56-144x144.png
marnas fiskesuppe

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 300 g SALMA
  • 500 g poteter
  • 2 purreløk
  • 1 L fiskekraft
  • 3 dl Creme Fraiche
  • 1 bunt/potte dill
  • Salt, pepper og sitron

Slik gjør du:

  1. Kutt potetene i terninger og purren i strimler.
  2. Kok potetene og purren møre i fiskekraften.
  3. Tilsett creme fraiche og dill.
  4. Ha i Salmalaks i terninger.
  5. Gi suppen et oppkok og smak til med salt, pepper og sitron.
  6. Jeg addet litt gulrot og litt vanlig buljong, en klatt med smør og fiskekrydder (med anis, chili og wasabipepper).
marna haugens salma
marnas fiskesuppe salma
marnas suppe steg for steg