• 30 min
  • Middels
  • Middag

Påskens beste laksemiddag

Denne oppskriften har fått 4.048/5 stjerner
(basert på 165 vurderinger)
Tidligere oppskriftsbilde
Tidligere oppskriftsbilde

Crème Fraîche, sitrussaft og soyasaus gir en saus til laksen med en fantastisk smak. Ingredienser som granateple og honning løfter smaksopplevelsen til nye høyder. Imponer gjestene med denne smaksrike retten i påsken!

Hvor mange porsjoner skal du lage?

  • 4

Ingredienser

Slik gjør du

Tips til tilberedning:

Litt ekstra energi og smak? Både cashewnøtter og frisk koriander er supert å drysse over.

Tips til tilberedning:

Retten kan også tilberedes i ovnen. Sett ovnen på 180 grader. Legg SALMA® stykkene i en ildfast form med olje. Hell over sausen i formen og krydre laksestykkene med litt salt og pepper. Stek i ca. 15 minutter eller til ønsket resultat på laksen. Ta ut den ildfaste formen av ovnen. Ha i appelsinskivene, finkuttet vårløk og granateplekjerner over retten før servering.