Sashimi med ponzusaus

Sashimi er en sikker vinner som sunn snack, og denne varianten har en god ponzusaus og koriander til.

SALMA-Teryaki-og-soya-sashimi

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 400 g SALMA
  • 2 dl Kikkoman Soyasaus
  • 2 dl Teriyakisaus
  • 1 lime
  • Litt panneristede sesamfrø
  • Frisk koriander etter ønske

Slik gjør du:

  1. Skjær tynne skiver sashimi av SALMA på 0,5 cm og legg på et fat.
  2. Rist sesamfrøene lett i pannen og ha over laksen.
  3. Deretter lager du marinaden. Bland sammen soyasausen med teriyakisausen i en skål. Skvis limesaft oppi, og smak til.
  4. Hell marinaden over sashimiskivene maks 10 minutter før servering. Blir det saus til overs kan du ha dette i en skål som du har ved siden av.

Tips

Ønsker du litt mer smak og styrke på marinaden kan du ha i litt revet ingefær, chili og hvitløk, og smake til etter ønske. Pynt gjerne med frisk koriander, det både smaker godt og ser fint ut.