Hvordan steke SALMA® burger

Å steke lakseburger fra SALMA® er lekende lett. Alt du trenger er en stekepanne, olje/smør og litt salt og pepper. Se filmen eller følg stegene under for hvordan du går fram.

Det kan være vanskelig å velge tilbehør når du skal lage lakseburger. Muligheten er så mange. Få litt ekstra inspirasjon med våre deilige oppskrifter på lakseburger.

Vi har både klassisk lakseburger av 100 % SALMA kun tilsatt litt salt, og deilige burgere med smak. Les mer om de ulike SALMA® Burgerne ved å klikke deg inn på produktene under:

Lær hvordan du steker SALMA burger med noen få enkle steg.

Du trenger:
SALMA® Burger
olje
smør
salt

Fremgangsmåte

  • 1.

    La SALMA® Burger hvile i romtemperatur i 15-20 minutter før tilberedning. Dette bidrar til et jevnere stekeresultat.

  • 2.

    Finn frem en stekepanne og varm opp til middels høy varme. Ha i litt nøytral olje i stekepannen. Før du legger i burgerne kan du gjerne tilsette litt smør hvis du liker smaken smør gir. Stek burgerne på middels varme i 1-2 minutter på hver side. Ha over salt og pepper hvis ønskelig.

  • 3.

    Ta lakseburgerne ut av pannen og la hvile i et par minutter før servering.