Hvem er du?

Josefine står bak instagram-kontoen @josefineskitchen. Til daglig jobber hun som jurist i staten. For Josefine er matlaging en hobby der hun kan være kreativ og lære noe nytt hele tiden. "Jeg elsker å teste oppskrifter fra hele verden og lære om andre ulike kjøkken", utdyper hun videre.

Matinteressen

Matinteressen har alltid vært en del av Josefine, men interessen for å lage mat først kom da hun bodde et år i Danmark hvor hun tok mastergraden sin. "Det var det på den tiden et annet utvalg og prisnivå enn i Norge, noe som gjorde at jeg begynte å lage mer mat". En naturlig forlengelse av matinteressen var Instagramkontoen min, som jeg startet under covid. Jeg hadde da blitt oppfordret en stund fra venner om å lage en konto. Siden jeg da hadde mer tid, tenkte jeg at det var et fint tidspunkt å starte. Jeg synes Instagram har vært en givende plattform for å dele min matinteresse.

Hvordan startet din SALMA®-reise?

Som bergenser har jeg alltid vært glad i sjømat. Min SALMA®-reise startet da jeg skulle lage hjemmelaget sushi for første gang. Etter å ha undersøkt hvilken fisk som passet best til dette ble SALMA® det naturlige valget. Jeg ble overrasket over kvaliteten, den silkemyke konsistensen og gode smaken. Jeg er også opptatt av å støtte norske lokale råvarer og valget faller derfor på SALMA® når jeg skal spise laks. Jeg er veldig takknemlig for at jeg får teste produkter og utvikle oppskrifter for SALMA® Det er produkter jeg med glede anbefaler.