Kristine, personen bak den populære bloggen "Det søte liv"

Bloggen til Kristine har snart 20-årsjubileum, og inneholder nå mer enn 4800 oppskrifter, som alle er testet, beskrevet og fotografert av Kristine. Hun har gitt ut 3 kokebøker og planlegger å gi ut flere.

Det søte liv har i mange år vært kjent for å være en blogg for oppskrifter på kaker, bakst og desserter, men det siste året har Kristine utvidet "Det søte liv" til å også omfatte matoppskrifter! Hun sier at hun er minst like interessert i matlaging som i baking, så vi kan forvente oss mye god mat i årene fremover. Kristine jobber som jurist ved siden av å drive "Det søte liv". Du finner henne også på Facebook (@Det søte liv) og Instagram (@kristine_lifeissweet).

Matinteressen

Kristine har vært interessert i baking og matlaging så lenge hun kan huske. Kristine sier at hun er arvelig belastet, for moren hennes var en enormt god kokk og hadde hyllemeter på hyllemeter med kokebøker hjemme. Disse leste Kristine på sengen fra hun var liten. Bloggen "Det søte liv" startet hun mens hun var hjemme i mammapermisjon i 2004, og bloggen utviklet seg raskt til å bli en glødende interesse.

Kristine & SALMA®

Kristine synes det er viktig å bruke ekte og gode råvarer når hun lager mat, og prøver alltid å finne ingredienser av beste kvalitet. Da er det selvfølgelig lett å tenke seg at Kristine og SALMA® er en super match! Kristine sier at det er utrolig mye deilig mat som kan lages med så gode produkter av laks, og hun bruker ofte SALMA® back loin når fisken skal serveres rå, og SALMA® belly loin når laksen skal varmebehandles. Lakseburger med forskjellig godt tilbehør står også ofte på menyen, sier den stolte SALMA®-ambassadøren.