• 35 min
  • Enkel
  • Lunsj

Lakseburger med dillkrem og agurksalat

Denne oppskriften har fått 3.917/5 stjerner
(basert på 12 vurderinger)
Etter en oppskrift fra

Det søte liv - Kristine Ilstad

Kristine Ilstad som står bak bloggen Det søte liv har laget en fantastisk burgeroppskrift. Den passer utmerket til SALMA Burger Original, men også til vår smaksvariant SALMA Burger Pepper & Lime.
Som Kristine selv skriver: "Min personlige grillfavoritt er en saftig lakseburger! Ikke bare er smaken fantastisk god, men lakseburger er også sunt og veldig raskt å tilberede. Med forskjellig type tilbehør, er SALMA burger noe som jeg gjerne kan spise flere ganger i uken gjennom sommeren".

Vi tror denne oppskriften kommer til å bli en favoritt hjemme hos mange i sommer!

lakseburger med dillkrem og agurksalat.

Hvor mange porsjoner skal du lage?

  • 4

Ingredienser

Dillkrem:

Agurksalat med løk og dill:

Grønn salat:

Mynteyoghurt (kan sløyfes):

Anretning av burgerne

Slik gjør du

Dillkrem:

Agurksalat med løk og dill:

Grønn salat:

Mynteyoghurt (kan sløyfes):

Anretning av burgerne

Tips til tilberedning:

SALMA Burger oppbevares i kjøleskapet i innpakningen frem til tilberedning. Innpakket SALMA Burger går fint å fryse. Tines i så fall best i kjøleskapet over natten, og bør da ikke fryses på nytt.

Tips til tilberedning:

Kristine synes det er en fordel at dillkremen er tykk i konsistensen, slik at den holder seg på plass inni burgeren uten å renne utover. Hun bruker derfor tykk, gresk yoghurt, majones og kremosten snøfrisk. Du kan bytte ut snøfrisk dill med annen type kremost.

Tips til tilberedning:

Mynteyoghurten lages med yoghurt naturell og blir tynnere i konsistensen. Kristine bruker den av og til som saus til denne lakseburgeren, men det går også helt fint å droppe mynteyoghurten. Myntesaus fås kjøpt i velassorterte matbutikker.