Forrett med SALMA®

SALMA® er perfekt å servere som forrett på julebordet, som en variasjon til tunge kjøttmåltider i romjulen og som forrett på nyttårsaften. På julebordet anbefaler vi denne sashimien med eple og gressløk- enkel å lage i forveien og egner seg utmerket for deling!

Er du på utkikk etter en forrett til nyttårsaften, kan vi anbefale denne enkle forretten med laks og avokado. Enkel å lage, men et kunststykke å se på og utrolig smakfull! Er du på utkikk etter en frisk variant, kan vi anbefale denne laksesalaten med mango. Denne kan både lages som en hovedrett, men er også perfekt for deling som en del av et tapasbord!

Som en siste anbefaling, vil vi trekke frem denne sashimilaksen med nøttesmør og rosenkål. En klassisk smakskombinasjon, men en klassiker vi aldri blir lei.

Ta en titt på vårt oppskriftsunivers under og finn din favoritt!