• 45 min
  • Middels
  • Middag

Lakseburger i knust potetbrød med syltet rødløk og gressløkdressing

Denne oppskriften har fått 3.6/5 stjerner
(basert på 5 vurderinger)
Etter en oppskrift fra

Simen Vatne

Simen Vatne fra MasterChef Norge 2020 har laget en spennende burgeroppskrift med SALMA burger. Han sier: «Gjennom min matlaging ønsker jeg å vise at ved å bruke enkle teknikker og å sette den enkelte råvare i fokus kan du oppnå fantastiske resultater»

Hvor mange porsjoner skal du lage?

  • 4

Ingredienser

Slik gjør du

Tips til tilberedning:

Hvis du ønsker å lage ekstra fancy potetbrød kan du rive over litt parmesan når du steker dem.

Tips til tilberedning:

Ønsker du å spare litt tid eller variere kan du gjerne server burgerne med valgfritt burgerbrød. SALMA Burger er ekstra godt med brioche burgerbrød.