Lakseburger i knust potetbrød med syltet rødløk og gressløkdressing
45 min
Middels
Middag
Lakseburger i knust potetbrød med syltet rødløk og gressløkdressing
Denne oppskriften har fått 4.286/5 stjerner
(basert på 14 vurderinger)
Etter en oppskrift fra
Simen Vatne
Simen Vatne fra MasterChef Norge 2020 har laget en spennende burgeroppskrift med SALMA burger. Han sier: «Gjennom min matlaging ønsker jeg å vise at ved å bruke enkle teknikker og å sette den enkelte råvare i fokus kan du oppnå fantastiske resultater»
Hvor mange porsjoner skal du lage?
4
Ingredienser
Slik gjør du
Tips til tilberedning:
Hvis du ønsker å lage ekstra fancy potetbrød kan du rive over litt parmesan når du steker dem.
Tips til tilberedning:
Ønsker du å spare litt tid eller variere kan du gjerne server burgerne med valgfritt burgerbrød. SALMA Burger er ekstra godt med brioche burgerbrød.