Røkt laks med pepperrotkrem og dill

Røkelaks på melbatoast med pepperrot og dill er perfekt som forrett i jula eller til tapas. Småretter som denne, med nydelig smak av laks er en rask og enkel forrett å lage i travle tider.

Vi anbefaler å starte juleselskapet med en frisk og lett lakserett som dette før julemiddagen!

Røkt laks med pepperrotkrem, forrett med laks

Dette trenger du til 15 stykker:

  • 1 pakke SALMA® SMOKED
  • 1 pk Melba toast
  • 1 pk pinjekjerner
  • 1 neve dill
  • Pepperrotkrem
  • 100 g kremost
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 ss pepperrot på tube
  • Salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Visp sammen ingrediensene i pepperrotkremen til en fastere konsistens. Smak til med salt og pepper.
  2. Skjær opp røkelaksen i skiver.
  3. Fordel pepperrotkrem og lakseskivene over Melba toast. Topp med hakket dill og pinjekjerner.

Tips

Passer utmerket som forrett, tapas og snacks.