Vår Røkelaks er laks som er konservert ved kaldrøyking.

SALMA® SMOKED røkelaks er den ferske, førsteklasses lakseloin du kjenner oss for – som vi nå kaldrøker hjemme på Bømlo med vår unike SALMA®-metode. Røyking av laks er en gammel og godt bevart metode som øker holdbarheten på laksen. Solid kunnskap og godt håndverk gir oss en ferskere og mildere røkelaks med den enestående, faste salmalaks teksturen.

Vi har flere gode oppskrifter med røkelaks, både forretter og middag. Skjær SALMA® SMOKED i passe tykke skiver og nyt!

Dette produktet er nøkkelhullsmerket.

Det betyr at dette produktet inneholder mindre fett og mettet fett, sukker og salt, sammenliknet med andre matvarer av samme type.

Dette produktet finner du hos følgende kjeder

(Utvalget kan variere i enkelte butikker)
  • Energi
    921 KJ / 222 kcal
  • Fett
    14,4 g
  • hvorav mettede fettsyrer
    2,8 g
  • Karbohydrat
    <0,5 g
  • hvorav sukkerarter
    <0,5 g
  • Protein
    22,1 g
  • Salt
    1,8 g
  • Kaldrøkt Atlanterhavslaks (Salmo salar). Fersk laks (fisk) oppdrettet i Norge. Salt og sukker.

    Allergener: Se ingredienser uthevet.

  • 150 g SALMA® SMOKED, Kaldrøkt laks.

Næringsinnhold
  • Energi
    921 KJ / 222 kcal
  • Fett
    14,4 g
  • hvorav mettede fettsyrer
    2,8 g
  • Karbohydrat
    <0,5 g
  • hvorav sukkerarter
    <0,5 g
  • Protein
    22,1 g
  • Salt
    1,8 g
Ingredienser
    • Kaldrøkt Atlanterhavslaks (Salmo salar). Fersk laks (fisk) oppdrettet i Norge. Salt og sukker.

      Allergener: Se ingredienser uthevet.

Innhold i pakken
  • 150 g SALMA® SMOKED, Kaldrøkt laks.