Kremet pasta med laks er en nydelig hverdagsmiddag. De fleste av våre oppskrifter lages på 20 minutter og resultatet er alltid like godt. Vi anbefaler SALMA® med rå kjerne for et ekstra saftig resultat. Er du usikker på om det er SALMA® back loin eller SALMA® belly loin som egner seg best, så varier dette både med smakspreferanser og om laksen skal varmebehandles. Ønsker du å servere pasta med rå SALMA® anbefaler vi en back loin. Er det derimot pasta med en stekt eller ovnsbakt SALMA® du skal servere, passer vår belly variant utmerket til dette.

Her finner du våre favorittoppskrifter når det kommer til pasta med rå SALMA®:

Kremet pasta med laks fra SALMA®

På utkikk etter en enkel, men smakfull oppskrift på kremet pasta med laks? I flere år har vi jobbet med å utvikle pastaoppskrifter og vi sitter nå igjen med en knippe velsmakende oppskrifter vi stadig får gode tilbakemelding på. En av våre favoritter er tagliatelle med laks. Denne og andre gode pastaoppskrifter med laks finner du her:

Pasta med SALMA og trøffel
Pasta med SALMA og trøffel

Pastasalat med laks

Pastasalat med laks er fantastisk rett til varme sommerdager, luksuslunsjer og som forrett i middagsselskap.

Skal du servere salaten til middag anbefaler vi fullkornspasta og grønnsaker som agurk, sukkerter og reddik.

Skal du derimot servere pastasalat som en forrett, så anbefaler vi en mindre mengde pasta og mer salat, slik at forretten ikke blir altfor tung.

Er du på jakt etter en salat med mye grønnsaker og protein er det supert å kombinere laks med linsepasta, egg og en dressing av cottage cheese og sitron. Variasjonene er mange og det finnes ikke rett eller galt i pastasalat-verden.

Ønsker du å sjekke ut vår favoritt, så finner du denne her: Pastasalat med SALMA®

Fiskegrateng med SALMA® laks

De fleste forbinder fiskegrateng med hvit fisk som sei, torsk og steinbit, men denne klassiske norske husmannsretten kan også lages med laks. Vi har en spennende variant utviklet av «Fru Timian» hvor makaroni, SALMA® og chilipaste settes sammen for en spicy tvist. Fiskegrateng egner seg godt å lages i dobbel porsjon, fryse ned og taes opp en dag du har litt dårlig tid. Serveres med en deilig grønn salat.

Her finner du oppskrift og fremgangsmåte på fiskegrateng med SALMA®-laks:

Fiskegraten med chilipaste fra Fru Timian

Fiskegrateng med SALMA
Fiskegrateng med SALMA