• 1 h
  • Avansert
  • Middag

Linguine med brunet smør, salvie og laksesashimi

Denne oppskriften har fått 5/5 stjerner
(basert på 1 vurderinger)
Etter en oppskrift fra

Christer Rødseth

Hjemmelaget fersk pasta er enkelt og utrolig gøy. Ikke minst imponerer den enhver middagsgjest. Har du ikke tid eller ønsker å bruke ferdig fersk eller tørr pasta kan du fint bytte ut dette. Retten serveres med brunet salviesmør og tynne skiver av SALMA. Lakseskivene blir varmet av den varme pastaen og det hele toppes med litt sprøstekt salvie, sitronsaft og litt revet parmesan. Litt hverdagslukus rett og slett.

Hvor mange porsjoner skal du lage?

  • 4

Ingredienser

Hjemmelaget linguini

Salviesmør

Slik gjør du

Hjemmelaget linguini

Salviesmør

Tips til tilberedning:

Har du ikke pastamaskin, men ønsker å lage hjemmelaget pasta likevel. Kjevl ut deigen så tynt som mulig. Brett deigen i tre. Bruk så en linjal og skjær ca. 0,5 cm brede bånd (alternativ 1 cm for mer tagliatelle form) med en pizzaskjærer.

Tips til tilberedning:

Du kan helt fint kjøpe ferdig fersk pasta eller bruke tør pasta dersom du ønsker det.

Andre oppskrifter du kanskje vil like