• 40 min
  • Middels
  • Smårett

Mini "sushi-cake"

Denne oppskriften har fått 4.5/5 stjerner
(basert på 18 vurderinger)
Etter en oppskrift fra

Simen Vatne

Vi har blitt inspirert av «sushi cake»-trenden hvor ris, rå laks og grønnsaker legges lagvis. Ved hjelp av en liten kakering og gode råvarer får du en smakfull og imponerende resultat. Imponer gjestene med denne forretten med laks neste middagsselskap!
Oppskriften er beregnet til 4 forretter.


Mini sushi cake med laks

Hvor mange porsjoner skal du lage?

  • 4

Ingredienser

Slik gjør du

Tips til tilberedning:

Server gjerne SALMA® ponzusaus til denne retten.

Tips til tilberedning:

Vil du ha en raskere og enklere variant av retten? Prøv å servere den uten ris! Sørg for tilstrekkelig fuktighet slik at ingrediensene holder seg sammen. Smør kakeringen lett med olje før du begynner å legge i lagene. Press dem forsiktig ned og mot kantene av ringen for å sikre god form.