• 40 min
  • Enkel
  • Lunsj

Sashimi av SALMA® med beter

Denne oppskriften har fått 3.857/5 stjerner
(basert på 7 vurderinger)
Etter en oppskrift fra

Ina Janine-Johnsen

Sashimisalat! Denne oppskriften er utviklet av Ina fra MatPåBordet og idéen bak retten var å kombinere SALMA® med jordnære smaker og dermed dukket ingrediensene quinoa og beter opp. Disse jordnære smakene kombinert med lime og appelsin gir retten et perfekt friskt innslag. Høres dette godt ut? Prøv oppskriften og gi den gjerne en rating.

Hvor mange porsjoner skal du lage?

  • 4

Ingredienser

Dressing

Slik gjør du

Dressing

Tips til tilberedning:

Betechipsene kan lages i forveien, slik at denne salaten blir en veldig rask lunsj eller middag. Vi oppbevarer våre betechips i en tett boks på et tørt sted.