Fiskesuppe lages ved å lage en flytende base av fløte samt kraft eller buljong, kombinert med grønnsaker og fisk. Grønnsaker velges etter eget ønske og har du melkeallergi i familien kan det benyttes kokosmelk i stedet for fløte. Vi anbefaler selvsagt SALMA®, men andre sjømatproteiner som torsk, hyse, kreps og reker kan selvsagt også benyttes. Fiskesuppen toppes med dill eller persille og serveres med godt surdeigsbrød.

Fiskesuppe oppskrifter

Hjemmelaget fiskesuppe er enklere enn mange tror, og vi har oppskrifter som guider deg gjennom stegene til fiskesuppe-suksess! Vårt oppskriftsunivers byr på som passer både til sommer, vinter, hverdag og fest.

En av våre mest populære oppskrifter er denne klassiske fiskesuppen med crème fraîche:

Ønsker du en ny variant av den klassiske fiskesuppen, kan kanskje denne karribaserte fiskesuppen være noe for deg:

Karribasert fiskesuppe
Karribasert fiskesuppe


Kremet fiskesuppe med laks

En klassisk kremet fiskesuppe, slår sjelden feil. Og ønsker du en liten tvist kan suppen tilsettes friske urter, ovnsbakt blomkål, hjemmelaget bagetter eller som oppskriften under, laksespyd. Ta en titt på våre klassiske fiske-supper med en tvist, og la deg inspirere:


Asiatisk fiskesuppe

SALMA® i kombinasjon med smaker fra det thailandske-, indonesiske og koreanske kjøkken er en god match vi ofte veder tilbake til. Vi har derfor oppskrifter på både salater, pastaretter og fiskesupper med ingredienser som chili, hvitløk, kokosmelk og curry.

Våre fiskesupper inspirert av de ulike asiatiske kjøkken finner du her:

Rød fiskesuppe med SALMA
Rød fiskesuppe med SALMA


Enkel fiskesuppe med laks

På utkikk etter en enkel fiskesuppe med laks? Vi har oppskrifter på fiskesupper med få ingredienser og som lages på under 30 minutter. Disse to fiskesuppene inneholder i tillegg til deilig SALMA®, et godt utvalg av grønnsaker. Noe som gjør suppene både fyldige og spennende. Sjekk ut disse to oppskriftene på raske fiskesupper og finn din nye hverdagsfavoritt:

Lakseprodukter

Vi har et bredt utvalg av forskjellige lakseprodukter som gjør det enkelt å velge laks til fiskesuppen. Se alle våre lakseprodukter, som passer perfekt til enhver fiskesuppe her:

Salma lakseprodukter