Elisabeth, @AltAsiatisk
Elisabeth er forfatteren bak de to bestselgende kokebøkene Alt Asiatisk 1 og Alt Asiatisk 2, samt profilen bak matbloggen og Instagram-kontoen med samme navn. Sammen med sin mann, startet hun å dele sin matreise for over 4 år siden. I dag deler hun sin matentusiasme med over 55k følgere. Det er lite som gleder oss mer og gir mer motivasjon enn hyggelige tilbakemeldinger fra følgerne, forteller Elisabeth.

Matinteressen

Elisabeth sin interesse for mat startet hos besteforeldrene, som passet mye på henne og lillebroren da de var små. Der fikk hun smake på autentiske asiatiske smaker, holde sine første spisepinner og observere hvor viktig det var å gi kjærlighet til råvarene man bruker. Etter hvert som hun ble student og flyttet med mannen, utforsket hun oppskrifter fra mange ulike asiatiske kjøkken. Her ble hun forelsket i å teste sauser, krydder, råvarer og gode sammensetninger. Det er resultatet av denne testingen som hun nå deler med følgerne i sine kanaler, i form at fantastiske oppskrifter og matinspirasjon.

Elisabeth & SALMA®
På spørsmålet om hvordan forholdet med SALMA® startet, forteller Elisabeth; "mitt forhold til SALMA® startet da jeg for første gang skulle lage hjemmelaget sushi. På den tiden var det ikke alltid like godt informert hvilke typer fisk som var trygge å spise rå, men med et raskt google-søk, fant jeg frem til SALMA® sin nettside med betryggende informasjon. Deretter har dere vært førstevalget på både sushi og andre retter med laks som lages hjemme hos oss og til bloggen. Å få æren til å jobbe og utvikle så mange spennende oppskrifter med asiatiske smaker sammen med SALMA®, har derfor vært en stor glede fra vår side", avslutter hun.