Mai er en måned med store og små feiringer – vår i lufta, 17. mai feiring og ekstra fridager.
Vi har samlet våre beste oppskrifter for å gi deg inspirasjon til å lage et festbord med dine nærmeste.


Til nasjonaldagen gjør vi det litt ekstra. Deilig småretter med laks til koldtbordet på 17. mai frokosten eller lekre tapasretter til lunsjbufféen.

Det blir ingen 17. mai frokost uten gravlaks eller røkelaks. Skal du servere eggerøre til koldtbordet er vår kaldrøkte røkelaks, SALMA smoked, perfekt å serve til. Har du lyst til å prøve deg på å lage din egen gravlaks så har Simen Vatne fra MasterChef Norge laget en nydelig oppskrift på rødbetgravet SALMA laks som vil imponere gjestene. Fantastisk farge og smak, og ikke minst mye enklere enn folk flest tror.

Under finner du enkle og fristende oppskrifter på blant annet lefseruller, laksesashimi og ceviche av laks som hører festmaten til.
Ønsker du tips til hvordan du tilbereder SALMA laks på ulike måter finner du det her