Hva er lefserull med laks?

Lefser finnes i mange ulike varianter og fasonger. Det alle lefser har til felles er at de smøres og fylles med ulike råvarer før de rulles, eller brettes, og serveres. Skal du lage lefserull med laks, så ruller du bare inn laksen med ulikt tilbehør. Men hvis du har du lyst til å lage verdens beste lakseruller, så bruker du potetlompe fylt med SALMA® laks, kremost, ruccola og avokado.

Slik lager du verdens beste lakseruller

Det er faktisk ingen hokus pokus å få til å lage verden beste lakseruller. Men du må sørge for å ha de riktige ingrediensene, så klart. SALMA® laks, kremost (for eksempel Snøfrisk eller Philadelphia), ruccola og avokado gjør underverker med potetlefsene. Rull det hele sammen, del lompene i passende munnfuller og stikk en tannpirker i tre gjennom ­­– voliá! Maten er servert.

Lefserull med røkelaks

En skikkelig slager på koldtbordet, tapas-aften eller ved andre større begivenheter er lefserull med røkelaks. Gjør matbordet komplett og fristende med denne klassiske forretten. For best resultat anbefaler vi vår egen røkte laks SALMA® SMOKED med kremost, gressløk og jordbær. Denne retten er både frisk og delikat, og gir gjestene det lille ekstra. Her finner du vår fantastiske oppskrift på lefse med røkelaks.

Hvilken lefse passer til de ulike lefserullene?

I våre oppskrifter anbefaler vi både wraps, rispapir og ulike typer lomper. Dette er ingen fasit, og du kan selv bruke fantasien og velge akkurat den typen lefserull med laks du har lyst på. Men vi har våre anbefalinger i hver oppskrift i forhold til hvilken type lefse som vi har valgt å bruke. Det viktigste er at du prøver deg frem og finner dine favoritter. Apropos favoritt, så anbefaler vi å prøve kombinasjonen potetlompe med honning- og hvitløksglasert SALMA® laks – fantastisk god lakserull! På utkikk etter lignende oppskrifter- her finner du mer inspirasjon til festbordet.

Lakseruller med rispapir

Lakseruller med avokado og mango passer perfekt til tapas og koldtbord året rundt. I denne oppskriften har vi byttet ut lefse med tynt rispapir, og fylt den med deilig laks, agurk, avokado og mango. Denne sunne lakserullen passer ypperlig både som en lett forrett i sommerbrisen, et spennende bidrag til sushi-middagen eller som et friskt tilskudd til 17. mai- eller juletapasen. Med andre ord, så kan den lages med god samvittighet året rundt.