Sommeren byr på varme dager og lange lyse kvelder. Selvfølgelig vil du da tilbringe så mye tid som mulig ute. Også når det kommer til matlaging og servering. Med SALMA laks kan du enkelt variere sommermiddagene. Grill helstykket SALMA når du skal servere til flere, eller deilige laksewrap som garantert blir en favoritt hos de små.

Laks på grillen

Grillet laks er både sunt og godt, og ikke minst mye enklere å lykkes med enn hva folk flest tror. Lag en deilig sommermiddag med forslag som klassisk grillet laks, lakseburger eller laks i folie.

Prøv våre oppskrifter med grillet laks her.

Ønsker du tips til hvordan du best tilbereder SALMA laks på grillen kan du lese mer her.

Lakseburger

Prøve en av våre deilige lakseburgere på grillen denne sommeren. Vi har fire forskjellige burgere av laks, med 3 forskjellige smaker. Vi har pakker med en eller to av den klassiske SALMA burgeren med fokus på den gode laksesmaken. I tillegg har vi to burgere med smak, en med teriyaki og en med pepper og lime. Se de forskjellige lakseburger-produktene her:

SALMA® Burger Pepper & Lime

SALMA® Burger Pepper & Lime singel

SALMA® Burger

SALMA® Burger Singel

SALMA® Burger Teriyaki

Laks i folie

Gjør sommermiddagen enkel ved å lage laksepakker i folie. Velg hvilke grønnsaker du ønsker å ha som tilbehør og putt dette sammen med laks i folie på grillen. Tilsett det tilbehøret du ønsker, om det er dill, lime, kryddersmør eller annet. Laksepakkene kan fikses på forhånd og enkelt tas med om du skal ha grilling i hagen eller lage bål i skogen.

Prøv denne enkle oppskriften på grillet laks i folie

Enkel sommermat med laks

Selv om vi nordmenn er ekstra glad i grillmat, hører også lette og friske måltider sommeren til. Hva er vel enklere enn å skjære noen sashimiskiver av laks og servere i en frisk sommersalat? Laks er rett og slett perfekt sommermat, og vi har oppskrifter som passer til både hverdag og fest.

Nedenfor finner du oppskrifter til noen enkle, raske og gode grill- og sommerretter med SALMA laks.

God sommer og vel bekomme!