SALMA BRG | Lakseburger med kantarell og pepperrotkrem

SALMA BRG Nordisk

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 4 stk SALMA BRG
  • 4 stk rosmarinkvister
  • 4 stk Brioche burgerbrød
  • 4 stk sølvløk
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 ss brunt sukker
  • 500 g kantareller
  • 50 g babyspinat
  • Rapsolje til steking
  • Pepperrotkrem
  • 150 g kremost
  • 2 ss grov sennep
  • 1 ss revet pepperrot
  • Salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Begynn med å ta ut SALMA burger og la disse hvile i romtemperatur i ca. 20 minutter før steking.
  2. Brun kantarellene i litt rapsolje sammen med finhakket hvitløk. Vend sølvløken i brunt sukker før du bruner disse i stekepannen i ca. 1 minutt på hver siden. Bland deretter sammen soppen og løken.
  3. Bland kremost, sennep og pepperrot til en krem. Smak til med salt og pepper.
  4. Tilsett salt og pepper på SALMA burger. Stek SALMA burger i panne på middels høy varme i 2 minutter på den ene siden, snu og stek 2 minutter på den andre siden. Tilsett rosmarinkvisten på slutten av steketiden. Sett burgerne til side og la hvile i 2 minutter før servering. SALMA burger blir best når den får en rå kjerne i midten.
  5. Legg opp burgerne slik du ønsker, eller anvend oppskriftsbildet som mal.