Deilig laksepasta med sitron, parmesan og timian

Kremet pasta med laks er en nydelig hverdagsmiddag. Med deilig smak av frisk sitron, parmesan og crispy sukkererter blir dette en favoritt rundt middagsbordet.

pasta 1170x

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • Ca. 400 g SALMA®
  • 400 g tagliatelle
  • 50 g revet parmesan
  • 1 dl fløte
  • 1 sitron
  • 1 dl pastavann
  • 1 pk sukkererter
  • 1 potte timian
  • Salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Kok pastaen som beskrevet på pakken.
  2. Kok opp fløte. Dra kasserollen til siden. Ha i revet parmesan, revet sitronskall fra ½ sitron, 3 ss sitronsaft og 1 dl av pastavannet i fløteblandingen. Bland godt sammen. Smak til med salt og pepper.
  3. Gi sukkerertene et raskt oppkok på ca. 1 min, eller stek noen minutter i pannen med litt olje.
  4. Kutt SALMA® i terninger. Stek de lett i pannen i ca. 2 min.
  5. Server med revet parmesan, sukkererter og frisk timian

Tips

Skjær laks fra SALMA® i tynne skriver og la de dampes av den varme pastaen.

Tips

Bytt ut sukkererter med brokkoli eller andre grønnsaker du har i kjøleskapet.