• 20 min
  • Enkel
  • Lunsj

Deilig laksepasta med sitron, parmesan og timian

Denne oppskriften har fått 3.395/5 stjerner
(basert på 160 vurderinger)

Kremet pasta med laks er en nydelig hverdagsmiddag. Med deilig smak av frisk sitron, parmesan og crispy sukkererter blir dette en favoritt rundt middagsbordet.

Hvor mange porsjoner skal du lage?

  • 4

Ingredienser

Slik gjør du

Tips til tilberedning:

Man kan vente litt med å ha sitron i fløten til den har roet seg ned etter koking. Dette er fordi en slik saus vil ikke bli helt slett på grunn av at det er syre og fløte som blandes, men når man har i parmesan og vann fra pasta og pisker det godt sammen så blir det en nydelig saus som fungerer flott til pastaen.

Tips til tilberedning:

Skjær laks fra SALMA® i tynne skriver og la de dampes av den varme pastaen.

Tips til tilberedning:

Bytt ut sukkererter med brokkoli eller andre grønnsaker du har i kjøleskapet.