SALMA tartar på Melba toast

På Instagram har vi mange følgere som er dyktige hobbykokker. Derfor spurte vi Ann Helen Kvigstadhagen, @nelenastyle, om å få låne hennes fristende oppskrift på SALMA tartar.

Min største lidenskap i livet er å lage god og sunn mat. Jeg elsker å skape nye, spennende retter og jeg bruker mye tid på å lese kokebøker, og ikke minst få inspirasjon fra Instagram og matprogrammer.

http://www.salma.no/content/uploads/2016/02/image1-144x144.jpg
image1[1]

Dette trenger du til 2-3 porsjoner:

  • Ca. 100 g SALMA
  • 1/2 vårløk
  • 1/3 rødløk
  • 1/2 lime
  • Litt grønnkål
  • 3 ss rømme
  • Melbatoast
  • Valgfritt: lodderogn

Slik gjør du:

  1. Kutt laksen i biter, hakk vårløken og rødløken og bland sammen.
  2. Bland inn juicen av limen, hakket grønnkål og rømmen.
  3. Bland godt sammen og smak til med salt og pepper.
  4. Serveres på Melbatoast, og gjerne med litt lodderogn på toppen.

Tips

Sjekk ut #salmalaks på Instagram for masse fin inspirasjon og gode oppskrifter.

image2[1]
salma på instagram