MENY
LUKK
  • Oppskrifter
  • Oppskriftsbrosjyrer
  • Tilberedning
  • Tema
  • Produkter
  • Spørsmål og svar
  • Ambassadører
  • Om oss
  • Aktuelt
  • Kontakt

Søk

Bra for fisken og miljøet

Glad laks er god laks, sies det. Men hvordan tar SALMA® vare på laksen før den havner i butikk? Vår filosofi er tydelig og bygger på åpenhet.

Fisken og miljøet

Glad laks er god laks, sies det. Men hvordan tar SALMA® vare på laksen før den havner i butikk? Vår filosofi er tydelig og bygger på åpenhet.

ASC-sertifisering

Aquaculture Stewardship Council (ASC) er en verdensledende sertifiserigsordning for akvakultur. Vi er i gang med denne prosessen og vi har som mål at vår laks kan selges som ASC-sertifisert i årene som kommer.

Lus

Sjømatnæringen er en voksende industri i Norge, og vi ønsker at denne veksten skal skje på en bærekraftig måte. Hovedutfordringen i dag er lakselus, som er en naturlig parasitt som eksisterer i saltvann på vår nordlige halvkule.

Antibiotika

Tidlig på 90-tallet ble det utviklet effektive vaksiner mot vanlige laksesykdommer, noe som førte til at behovet for antibiotikaholdig fôr minsket. Bremnes Seashore og SALMA® har ikke brukt antibiotika i sine anlegg siden 1992.

Rømming

Når det gjelder rømning, altså oppdrettsfisk på avveie, så er dette noe vi tar på alvor.

Elektrifisering

I 2020 åpnet vi verdens første helelektriske oppdrettsanlegg. Dette innebærer at alle operasjoner i den daglige driften er drevet av ren elektrisk kraft og er knyttet til landsstrøm.

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev og få nyheter, tips og oppskrifter rett til din e-post!

Gå til påmelding
  • Wergelandsveien 7,
    0167 Oslo Norge
  • firmapost@salma.no
  • 21 64 30 64

Hurtiglenker

  • Hjem
  • Produkter
  • Oppskrifter

Hjelp

  • Reklamasjonsskjema
  • Spørsmål og svar
  • Ansvar & personvern

Språk

  • English
  • Svenska
  • Français
2025 © Salma - Design & utvikling av Vecora
linkedin youtube instagram facebook