Carpaccio av laks med grønt tilbehør

Laksecarpaccio er tynnskåret laks som serveres rå. Den er super som snacks eller en forrett.

SALMA+carpacchio

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 200 g SALMA
  • 1 sitron eller lime, både skall og saft
  • 4 ss olje, gjerne kaldpresset rapsolje
  • 1/2 fenikkel
  • 1/2 bunt gressløk
  • 8 sukkererter
  • 1 ts salt
  • Nykvernet sort pepper

Slik gjør du:

  1. Skjær tynne skiver av SALMA. Legg dem på flat tallerken.
  2. Pensle fisken med saft av sitron eller lime og olje.
  3. Skjær fenikkel i tynne skiver, hakk gressløk og skjær sukkererter i strimler.
  4. Riv fine strimler av sitron/lime. Bland alt og ha i litt olje slik at det holder sammen og server det til SALMAen.